Voorraad

Danckaert NV is jouw bouw- en tegelspecialist in Erpe-Mere. Wij beschikken over een ruime voorraad aan materialen in ons magazijn te Erpe-Mere. Een centraal magazijn in Bornem garandeert dat we ook minder frequente producten op een relatief korte termijn kunnen leveren. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan leveranciers en partners krijgen we de materialen altijd zo snel mogelijk tot bij u.

Magazijn in Erpe-Mere

In 2014 hebben we geïnvesteerd in een nieuw magazijn in Erpe-Mere. Zo kunnen we heel wat materialen droog opslaan. Zowel weersgevoelige producten als afwerkingsmaterialen worden in daartoe voorzien rekken en draagarmstellingen gestockeerd. Denk maar aan tegels, gipsproducten, gyproc, mortels, tegellijmen, enz.

Op het buitenterrein worden bulkproducten zoals zand, grind, gravier en dolomiet in silo’s bewaard. Ook verpakte ruwbouwmaterialen worden er netjes gestapeld tot het moment waarop jij ze nodig hebt.

Daarnaast hebben wij ook nog een schattenzolder vol met oude tegeltjes. Op zoek naar een specifiek tegeltje voor een herstelling? Kom gerust zelf even rondsnuffelen in onze collectie.

Centraal magazijn in Bornem

Danckaert NV is lid van de aankoopgroepering Uni-Mat. In het centraal magazijn in Bornem beschikken we over grote hoeveelheden materialen die minder frequent gevraagd worden. Op die manier kunnen we deze materialen ook op korte termijn leveren. Ons uitgebreid netwerk aan leveranciers en partners zorgt er voor dat we de materialen zo snel mogelijk tot bij u krijgen.

Ophalen of leveren?

Kom je graag jouw materialen zelf afhalen, dan kunnen wij dat vlot laden met de heftruck of een wiellader met weeginstallatie (vanaf 500 kg). Uiteraard kunnen we ook leveren aan huis. Klik voor meer info

Voorraad
Voorraad
Moet er nog Ytong zijn?
Moet er nog zand zijn?
Moet er nog snelbouw zijn?
Moet er nog gravier zijn?
Moet er nog hout zijn?
Moeten er nog buizen zijn?
Moet er nog isolatie zijn?
Moet er nog voegsel zijn?
Moeten er nog lateien zijn?
Moet er nog Ytong zijn?

Bouwmaterialen nodig?

Bekijk de openingsuren