Bouwafval

Danckaert NV is jouw bouw- en tegelspecialist in Erpe-Mere. Bij bouwwerken komt er ook afval vrij. Maar als alles op de juiste manier wordt gescheiden en ingezameld bestaat afval niet. Bouwmaterialen Danckaert maakt deel uit van het Belgian Recycle Network en is ook een schakel in het Clean Site System. Daarnaast proberen we bij Danckaert NV zelf zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken.

Belgian Recycle Network

Danckaert NV maakt deel uit van BRN, het Belgian Recycle Network. Je koopt bij ons een afvalzak waarin je 1 kubieke meter (1m³) gemengd afval kwijt kan. Dat is heel handig als er geen plaats is voor een container. Ook zeer praktisch voor langdurige projecten, want je betaalt geen huurgeld zoals bij een container. De zak mag oneindig lang blijven staan. Vervolgens wordt de zak opgehaald en de inhoud netjes gescheiden. Zo help je mee aan een milieuvriendelijke manier van ophalen en recycleren.

>>> Activeer HIER jouw ophaalformulier <<<

Kijk voor meer info op www.bouwafvalzak.be/nl

Clean Site System

Danckaert NV is ook een schakel in het Clean Site System. Dat is een inzamelsysteem van plastics op bouwwerven. Je kan bij ons terecht voor een zak van 200 liter die je op eigen tempo kan vullen met folies en plastics. De gevulde zak kan je dan naar onze vestiging in Erpe-Mere brengen.

Kijk voor meer info op www.cleansitesystem.be/nl

Afval beperken

Onze magazijniers trachten jouw materialen zo goed mogelijk te beschermen en verpakken met zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo proberen we zo veel mogelijk paletten, folies en kartonnen dozen van leveranciers te hergebruiken. We maken voornamelijk gebruik van een kleurloze rekfolie in plaats van een gepersonaliseerde krimphoes. De rekfolie kan perfect gerecycleerd worden via het Clean Site Systeem. We trachten jouw bestelling ook steeds zo goed mogelijk te labelen om fouten te voorkomen.

.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Wat mag er in de Clean Site zak ?3.92 MB
Ophaling van een gevulde BRN-zak
BRN afvalzak
BRN Uniek identificatienummer voor ophaling
Clean Site System
De gevulde Clean Site zak kan je deponeren op ons depot.
Clean Site, de zak die je werf proper houdt !
Oververpakking met transparante rekfolie
Granulaten kunnen los gestort worden, zonder verpakking.
Voor kleine bestellingen hoeven we vaak geen extra verpakkingsmateriaal te gebruiken.

Meer weten over deze oplossingen?

Contacteer ons