Bouwshop

Danckaert NV is jouw bouw- en tegelspecialist in Erpe-Mere. In onze bouwshop kan je terecht voor de aanschaf van professionele gereedschappen, materialen en producten. Verder vind je in onze bouwshop een uitgebreid gamma dichtingsproducten, lijmen, onderhoudsproducten, primers, toeslagstoffen, bevestigingsmaterialen en afwerkingsmaterialen.

Onze medewerkers staan steeds paraat om jou te helpen met hun deskundig advies. Want goede materialen vragen ook een deskundige verwerking.

Gereedschappen

In onze bouwshop kan je een divers assortiment aan materiaal en gereedschap vinden. Van persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkledij en veiligheidsschoenen tot hamers, truwelen, spades, schoppen, enz. We hebben een uitgebreid gamma aan gereedschap van Polet, een kwaliteitsmerk dat steeds snel leverbaar is.

Op zoek naar de geschikte diamantschijf? Die hebben we steeds op voorraad. Vraag gerust meer info aan een medewerker. Die helpt jou de juiste schijf te vinden voor jouw toepassing.

Materialen

Op zoek naar nagels, schroeven of vijzen? Kom gerust even in onze rekken kijken. Daarnaast hebben we ook een goed geselecteerd assortiment aan siliconen, polymeren en PUR-schuimen. Vraag advies aan onze medewerkers. Zo kan je alles op de juiste manier lijmen, afdichten en dicht-purren. Wist je dat de voorbereiding hier zeer belangrijk is? Maak de ondergrond grondig schoon en gebruik de juiste primer.

Tegel-toebehoren

Ook om tegels te plaatsen hebben wij het juiste materiaal en gereedschap in huis. Met Danckaert NV zijn we ook verdeler van Level-it, een spie-systeem dat jou helpt om jouw tegelvloer perfect uit te vlakken. Verder voorzien wij jou van de juiste primers, lijmen, voegsels en siliconen. We hebben zelfs siliconen in dezelfde kleur als jouw tegelvoegsel.

Bouwshop: DURO - POLET - COMPAKTUNA - EASYFIX
Bouwshop: TEC7
Bouwshop: FIRESTONE RUBBERCOVER - DERBIGUM
Bouwshop: WEBER - PTB COMPAKTUNA
Bouwshop: schroeven, pluggen, nagels en nog meer schroeven
Bouwshop: BERDY - LEVEL IT
Bouwshop
Bouwshop
Bouwshop
Bouwshop
Bouwshop: POLET
DURO Diamonds - Diamantschijven - slijpschijven - klokboren - SDS boren - ...

Heb je iets nodig uit onze bouwshop?

Bekijk de openingsuren